Δημιουργήσαμε ένα Πρότυπο Εξειδικευμένο Κέντρο Χειρουργικής Ογκολογίας.

Ακριβως όπως στο εξωτερικό, ο ογκολογικός ασθενής με πάθηση του ήπατος, του παγκρέατος, του παχέος εντέρου, του στομάχου, αντιμετωπίζεται άμεσα και αποτελεσματικά μέσα από τη στενή συνεργασία της ομάδας εξειδικευμένων χειρουργών του κέντρου και διακεκριμένων ογκολόγων, γαστρεντερολόγων και ακτινολόγων.

Δίνουμε έμφαση στη συνεργασία μεταξυ ογκολόγου και χειρουργού και σε λεπτομερές θεραπευτικό πρόγραμμα σχεδιασμένο επάνω στον ασθενή.

Επιπρόσθετα δίνουμε μεγάλη σημασία σε δύο τομείς πολύτιμους για τον χειρουργικό ογκολογικό ασθενή: τη διατροφή και τη ψυχολογική υποστήριξη του ασθενούς και της οικογένειας του.

Στόχος αποτελεί η άμεση ανταπόκριση, επαφή με τον ασθενή και την οικογένεια του και ο προγραμματισμός διαγνωστικών και θεραπευτικών επεμβάσεων.


Η ομάδα μας:

– Dr Αλέξανδρος Γιακουστίδης MD PhD FRCS 
Χειρουργός με εξειδίκευση στην Ογκολογική Χειρουργική ήπατος, παγκρέατος και γαστρεντερικού και στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική (Λονδινο-ΗΠΑ-Γαλλία)

– Αν. Καθ. Δημήτρης Γιακουστίδης MD PhD
Χειρουργός με εξειδίκευση στην Ογκολογική Χειρουργική ήπατος, παγκρέατος και γαστρεντερικού και στην μεταμόσχευση ήπατος (Αγγλία-Χονγκ Κονγκ)

– Μιχάλης Τσολάκης MD
Χειρουργός με μεγάλη εμπειρία στη διαχείρηση επειγόντων περιστατικών και ασθενών με σύγχρονες υποκείμενες νόσους

Διατροφική υποστήριξη:
Ο Αθανάσιος Τσιούδας MSc Κλινικής Διατροφής, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος και συνεργάτης του κέντρου, παρέχει εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφικής υποστήριξης στον ασθενή πριν και μετα την ογκολογική επέμβαση.
www.diatrofikiagogi.gr
Τηλ. 2310 286782

Ψυχολογική υποστήριξη:
Η συνεργάτης του κέντρου, Ζωή Γεωργιάδου ΜSc, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, παρέχει πολύτιμη ψυχολογικη στήριξη στους ασθενείς, οικογενειακή συμβουλευτική, ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία.
Τηλ.2313 0056 65
Κιν.693 904 1134

Ογκολόγοι:
Συνεργαζόμαστε με άρτια καταρτισμένους ογκολογους οι οποίοι προσφέρουν την πιο ενημερωμένη και κατάλληλη θεραπεία σχεδιασμένη για καθε ασθενή και τις δυνατότητες του.

Παθολόγοι/ Γαστρεντερολόγοι:
Συνεργαζόμαστε με άριστους παθολόγους και γαστρεντερολόγους ώστε σε περίπτωση που ενδείκνυται ERCP, EUS, γαστροσκοπηση, κολονοσκόπηση, να διενεργείται άμεσα και αποτελεσματικά.

Ακτινολόγοι:
Συνεργαζόμαστε με δίκτυο ακτινολόγων άρτια καταρτισμένων που προσφέρουν άμεση υπηρεσία διαγνωστικής απεικόνισης και υπηρεσίες επεμβατικής ακτινολογίας εφόσον κρίνεται σκόπιμο.